✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Gratis bezorging in NL vanaf € 50,00 ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Mooie cadeaus voor de motorrijders

Gepubliceerd op 24 november 2022 om 16:40

HELP! Je zoekt een cadeau. Hij is geslaagd voor zijn motorrijbewijs! Zij heeft haar examen gehaald! Of misschien gaat het om een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau. Of gaat het om een Sinterklaascadeau of het is bijna kerst en er moet nog iets onder de boom. Kortom genoeg situaties waarbij je aan de slag mag om een leuk cadeau te vinden. Hoe vaak stel je jezelf de vraag wat moet ik toch voor cadeau kopen? Waar houd iemand van? Wat zijn de hobby’s en wat vindt hij leuk? Als diegene waarvoor je een cadeau zoekt op een motor rijdt, dan heb je geluk en ben je bij ons aan het juiste adres! In deze blog en helemaal onderaan deze pagina vind je alle cadeau pakketten in verschillende prijs categorieën welke wij verkopen.

Kerst cadeau voor de motor

De mooiste sinterklaas en kerstcadeaus voor je motorfiets

Sinterklaas cadeau voor in de surprise voor de motorrijder

December, niet alleen de maand dat het kouder wordt, we steeds minder zonlicht zien en je minder motorrijders ziet, maar ook voor vele een feestmaand, met sinterklaas en kerst in het vooruitschiet.  Een gezellige tijd die in het teken staat van vrienden, familie én cadeaus. En ook de motorrijder heeft een wensenlijstje met cadeaus, maar kom er maar eens achter wat er precies op dat wensenlijstje staat. Wat ga je nu onder die kerstboom leggen? Welk cadeau past er in jouw sinterklaas surprise? Gelukkig kunnen wij je helpen aan het mooiste sinterklaas of kerstcadeau voor de motorrijder. Een motorrijder is immers trots op zijn motor en laat die maar wat graag aan iedereen zien. Om je motor vol trots aan iedereen te laten zien, moet hij wel schoon zijn. Laat jij daar nu net het mooiste cadeau voor gevonden hebben! Speciaal voor de motorrijder die in de winter doorrijd of voor de motorrijder welke zijn motor laat overwinteren in de winterstalling hebben we een speciaal pakket ontwikkeld: het Winter was pakket. In dit pakket zitten de foamer, de extra schuimende motorshampoo, de motor wax met Carnauba, een vizierreiniger, een vizierdoek, de spons en een microvezeldoek!

Speciaal voor de kerst en sinterklaas doen we er nog een mooie brandstofmeter mok bij. Met deze mok kan je aan de hand van de brandstofmeter erop zien hoe vol je beker nog zit. Wij verpakken dit pakket in een mooie sinterklaas of kerstverpakking, zodat het cadeau zo onder de boom kan of in de surprise verwerkt kan worden. Kortom een leuk en mooi verpakt cadeau, waar elke motorrijder absoluut blij mee gaat zijn!

Het perfecte cadeau voor iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald

Motorrijbewijs gehaald. De start van je motor carrière begint altijd bij de motorrijschool en het CBR. Voor een motor heb je een apart theorie examen, die anders is als  het auto examen. Veelal haal je deze gedurende je eerste AVB lessen of nog voordat je gaat motor lessen. Op de motorrijschool mag je de Voortuigbeheersing (AVB) en de Verkeersdeelneming (AVD) gaan oefenen. Twee aparte onderdelen waar je apart op afgetoetst wordt. Heb je je theorie examen gehaald, je AVB examen gehaald en je AVD examen gehaald dan is het tijd om je motorrijbewijs op te halen. En bovenal tijd voor een feestje en een mooi cadeau! Ken je iemand die zijn motorrijbewijs gehaald heeft en wil je hem een leuk en betaalbaar cadeau geven, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Met dit cadeau is hij of zij gelijk klaar voor zijn eerste motor. Een prachtig basispakket om de motor mee schoon te maken. Een 10 liter was emmer, extra schuimende motor shampoo, motor wax met Carnauba en een microvezeldoek. Kortom: een super leuk cadeau!

Heb je liever dat iemand zelf zijn pakket kan samen stellen of kiezen, dan hebben we ook leuke cadeaubonnen met een bedrag naar keuze die ook super leuk zijn om te krijgen!

Voordeelset

Motor schoonmaakset basis

€ 24,85 € 17,50
Voordeelset

Motor schoonmaakset basis

€ 24,85 € 17,50

Deze schoonmaakset basis voor de motor geeft je een goede basis om je motor schoon te maken en te wassen. Deze schoonmaakset is een stuk goedkoper als dat je alles los zou bestellen. Een mooie korting dus. 

De motor schoonmaakset basis bevat:

- 10 liter emmer

- Motor shampoo extra schuim

- Motor wax met Carnauba

- Microvezeldoek

Een nieuwe motorfiets verdiend een mooi cadeau

Als een kind in de snoepwinkel zo blij, zodra je je nieuwe motor mag ophalen. Elke motorrijder kent dat gevoel, vol trots, met een omweg naar huis rijden om je nieuwe motor te showen. En daar hoort natuurlijk een mooi cadeau bij, een nieuwe motor wil je immers mooi en schoon houden. Met deze motor gaan nog vele kilometers gemaakt worden en welk cadeau is er nu beter als een onderweg pakket compleet! Dit speciale waspakket zorgt er voor dat je ook onderweg je motor, helm en vizier kan schoonmaken. Niks vervelender als een weekendje weg op de motor en door een vies vizier moeten kijken. In dit pakket voor onderweg zitten een vizierreiniger (50ml), Insectenreiniger (50ml) en motor wax met Carnauba (50ml), daarnaast nog een microvezeldoek en een spons. Alles is gemakkelijk mee te nemen in je motorjas of in het laatste gaatje van je tas of koffer. Kortom het ideale cadeau voor bij een nieuwe motorfiets!

Pakket korting

Onderweg pakket compleet

€ 19,95 € 16,95
Pakket korting

Onderweg pakket compleet

€ 19,95 € 16,95

Voor de echte trotse motorliefhebbers hebben we dit onderweg pakket compleet samengesteld. Zo kan je onderweg niet alleen je vizier schoonmaken, de insecten van je motor verwijderen, maar ook je motor poetsen. Dit pakket wordt door onze klanten gekocht die ergens hun motor mogen showen, maar er wel naar toe moeten rijden, of dat de motor op een open aanhanger vervoerd wordt. Maar ook door motorrijders die onderweg, tijdens een tourrit hun motor schoon willen houden of extra willen beschermen. Want door onze motorwax zal vuil en insecten of vliegen minder goed hechten aan je motorfiets, wat het schoonmaken van je motor weer vergemakkelijkt.

Dankzij de handige kleine verpakkingen neem je dit pakket gemakkelijk onderweg mee. Als je ruim in je jas- en broekzakken zitten kan het zelfs daar allemaal in, maar zeker de gaatjes in je motorkoffer of rugtas kan je hier mooi mee vullen. Kortom een pakket voor de echte motorliefhebber!

In dit onderweg pakket compleet zitten:

- Vizierreiniger 50ML voor onderweg

- Insectenreiniger 50ML voor onderweg

- Motor was met carnauba 50ML voor onderweg

- Vizierdoek

- Multi spons voor motoren

 

Elke jarige met motor verdiend dit cadeau

Er is er één jarig, hoera, hoera,. Dat kun je wel zien: dat is de motorrijder (m/v)!  Hartstikke leuk, maar nu nog een passend cadeau vinden. Gelukkig is hij of zij gek op motorrijden en weet je bij ons een mooi cadeau te vinden! Of iemand zojuist 18 is geworden en gelijk het motorrijbewijs wilt halen of 50 is geworden en midden in zijn midlifecrisis is belandt, het perfecte cadeau hiervoor is ons motor was pakket brons. Hierin zitten een 10 liter was emmer, extra schuimende motor shampoo, insectenreiniger, motor wax met Carnauba en een microvezeldoek.

Cadeau voor de jarige motorrijder
Pakket Korting

Motor waspakket brons

€ 25,85 € 20,50
Pakket Korting

Motor waspakket brons

€ 25,85 € 20,50

Dit motor was pakket brons is een mooi en goedkoop pakket om je motor schoon te krijgen en weer te laten glimmen in de zon. Door dit pakket aan te schaffen ben je een stuk goedkoper uit als los bestellen. 

Dit pakket bevat:

- 10 liter emmer

- Motor shampoo extra schuimend

- Insectenreiniger

- Motor wax met carnauba

- Microvezeldoek

Zelf een cadeau laten kiezen of deze unieke mok

Hieronder vind je alle cadeau pakketten welke wij verkopen voor verjaardagen, geslaagd voor je rijbewijs, een nieuwe motor, kerst of sinterklaas. Voor elke feestje hebben we wel een passend cadeau. Mocht je het erg moeilijk vinden om iets uit te kiezen, dan hebben we ook onze cadeaubon, zodat diegene zelf hier iets kan uitkiezen. Vanaf €10 tot ieder gewenste bedrag! 

Cadeaubon

Unieke mee kleurende brandstofmeter mok

Cadeaubon

Cadeaubon motorschoonmaken.nl

€ 10,00
Cadeaubon

Cadeaubon motorschoonmaken.nl

€ 10,00

Ben je opzoek naar een mooi en persoonlijk cadeau voor iemand die zijn rijbewijs gehaald heeft, een motor gekocht heeft of jarig is, maar geen idee wat je precies moet geven. Dan is onze persoonlijke cadeaubon van motorschoonmaken.nl het perfecte cadeau. We kunnen immers de twee foto's op de voorzijde aanpassen naar eigen foto's. Nadat u de bestelling gedaan heeft kunt u maximaal 2 foto's naar ons mailen en wij passen de twee foto's op de voorzijde aan naar de persoonlijke foto's!

 

Met deze persoonlijke cadeaubon kan die gene zelf uitkiezen welke motor schoonmaakmiddelen hij of zij graag wilt hebben en kan je alle motor schoonmaakmiddelen uit onze webshop bestellen. De cadeaubon is eventueel tevens te gebruiken voor de verzendkosten. 

 

Deze cadeaubon is te verkrijgen in verschillende bedragen. 

- 10,- euro

- 15,- euro

- 20,- euro

- 25,- euro

- 50,- euro

Mocht je op zoek zijn naar een ander bedrag welke hier niet genoemd staat, mail ons dan even hier. Dan kunnen we ook een cadeaubon maken met het gewenste bedrag. 

 

Origineel cadeau!

Brandstofmeter mok (mee kleurend)

€ 10,95 € 8,95
Origineel cadeau!

Brandstofmeter mok (mee kleurend)

€ 10,95 € 8,95

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor de kerst, een verjaardag, iemand die zijn rijbewijs gehaald heeft of zijn eerste motor of auto heeft gekocht, dan is deze mee kleurende brandstofmeter mok ideaal. De brandstofmeter op de beker geeft precies aan hoeveel warme drank er nog in de beker zit. Absoluut een eyecatcher om mee te nemen naar school, werk of om er thuis uit te drinken. De rode kleur in de brandstofmeter geeft aan hoeveel warme drank er nog in de mok zit. Kleurt deze langzaam weer zwart, dan is of het drinken bijna op of is je drank afgekoeld en zul je moeten bijschenken. Dus ken jij iemand die gek is op motoren, auto's of vrachtwagens? Dan is dit het ideale cadeau om te geven. 

 

Uit deze mok kunnen alle warmhoudende dranken genuttigd worden. 

Wil je nog meer lezen over het schoonmaken van je motor

Vaderdag motorrijder cadeautip

Vaderdag is een bijzondere dag waarop we alle vaders in ons leven waarderen en laten zien hoeveel we om hen geven. Het is een gelegenheid om onze vaders te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan en nog steeds doen. Een vaderdagcadeau is een mooie manier om je waardering voor je vader te tonen. Het geschenk kan klein zijn, zoals een persoonlijke kaart of een favoriete snack, maar ook groter, bijvoorbeeld een reis of een nieuwe gadget. Het belangrijkste is dat het cadeau aansluit bij de persoonlijkheid en interesses van je vader. Voor de motorrijdende vader kan het vinden van het juiste cadeau soms lastig zijn. Het is belangrijk om iets te kiezen dat past bij de stijl en smaak van je vader en dat hij daadwerkelijk zal gebruiken en waarderen. Een cadeau is een prachtige manier om je dankbaarheid en liefde te tonen en te laten zien dat je om je vader geeft. Ongeacht wat je kiest, weet dat het gebaar alleen al zeker gewaardeerd zal worden.

Lees meer »

Het weer in gebruik nemen van de motor na een winterstop

Het is eindelijk lente en dat betekent dat het motorseizoen weer begint! Als je je motorfiets de hele winter hebt gestald, is het belangrijk om een aantal stappen te nemen voordat je hem weer mee op de weg neemt. In deze blog bespreken we hoe je jouw motor schoonmaakt en klaarmaakt voor het nieuwe seizoen. Bij Motorschoonmaken.nl hebben we verschillende producten om jouw motor optimaal te reinigen, zoals een foamkanon en snowfoam.

Lees meer »

Hoe reinig je de uitlaat van een motor?

Hoe reinig je grondig de uitlaat van je motor? Een vraag die wij vaak gesteld krijgen van onze klanten en waar we in deze blog uitgebreid antwoord op gaan geven. Een uitlaat reinigen klinkt namelijk heel makkelijk, maar dat is het niet altijd. Je uitlaat krijgt namelijk nogal wat te verduren tijdens een ritje op de motor. Als je in de winter rijdt moet de uitlaat het opnemen tegen de pekel en de rest van het jaar stoeit hij met straatvuil, kettingsmeer en vuiligheid van de straat. En daar bovenop wordt hij ook nog eens binnen no time loei heet en koelt weer af. Kortom de uitlaat van je motor of scooter heeft nogal wat te verduren en kan wel wat onderhoud en bescherming gebruiken. Maar hoe doe je dat nu, je uitlaat grondig reinigen en beschermen? We nemen je onder de foto mee in het reinigingsproces in een aantal stappen. Zodat ook jouw uitlaat er weer mooi schoon uitziet en beschermd is tijdens de volgende ritjes. 

Lees meer »

Mooie cadeaus voor de motorrijders

HELP! Je zoekt een cadeau. Hij is geslaagd voor zijn motorrijbewijs! Zij heeft haar examen gehaald! Of misschien gaat het om een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau. Of gaat het om een Sinterklaascadeau of het is bijna kerst en er moet nog iets onder de boom. Kortom genoeg situaties waarbij je aan de slag mag om een leuk cadeau te vinden. Hoe vaak stel je jezelf de vraag wat moet ik toch voor cadeau kopen? Waar houd iemand van? Wat zijn de hobby’s en wat vindt hij leuk? Als diegene waarvoor je een cadeau zoekt op een motor rijdt, dan heb je geluk en ben je bij ons aan het juiste adres! In deze blog en helemaal onderaan deze pagina vind je alle cadeau pakketten in verschillende prijs categorieën welke wij verkopen.

Lees meer »

Je motor klaar maken voor de winter.

Het weer begint om te slaan, steeds meer wolken schuiven voor de zon, de weg wordt bedekt met bladeren en de regendruppels vallen op je vizier. Iedere motorrijder weet het, de zomer gaat langzaam over in de herfst en voor je het weet staat de winter voor de deur. Voor veel motorrijders de tijd om de motor klaar te maken voor de winterstalling, maar voor een aantal motorrijders ook de tijd om de zogenoemde "pekel" motorfiets te voorschijn te halen of om de motor klaar te maken voor de winter. Maar hoe doe je dat nu, je motorfiets klaar maken voor de winter? En als het dan winter is en je motor zit onder de pekel, hoe maak je hem dan schoon? Je motorwassen in de winter is dat eigenlijk wel slim? En hoe kan ik de motor het beste stallen in de winter? We gaan dieper in op al deze vragen en vertellen je er alles over in deze motor blog. 

Lees meer »

Je motor wassen voor de winterstalling

Als de dagen weer korter worden, de bomen hun bladeren verliezen en de wegen natter worden is het voor veel motorrijders tijd om hun geliefde motor klaar te maken voor de winterstalling. Sommige motorrijders hebben een aparte "pekel" motorfiets, waar ze de winter mee door rijden en gaat hun mooie motorfiets de winterstalling in. Wat zijn de voordelen van een winterstalling en waarom gebruiken veel motorrijders een winterstalling? Verder zoomen we wat dieper in op de vraag hoe maak ik mijn motor winterstalling klaar en hoe kan ik mijn motor het beste wassen voordat hij de winterstalling in gaat? Kortom hier lees je alle tips om je motor volledig winterstalling klaar te maken.

Lees meer »

Insecten verwijderen van de motor

Het mooiste aan motorrijden is voor de meeste motorrijders de welbekende dijkritjes, mooie glooiende wegen door de natuur! Echter kennen deze prachtige motorritjes ook een keerzijde. Als je weer thuis komt, lijk je wel beschoten door een hagelgeweer. Overal kleine vieze vlekken op je motor, je ruitje, je helm, je vizier, maar ook op je pak. Meestal wil je die insecten direct verwijderen van je motor, maar daar heb je niet altijd zin in of tijd voor. Maar hoe langer je de insecten op motor laat zitten hoe moeilijker je de vliegen en andere ondefinieerbare insecten van je motorfiets afkrijgt. De vraag is dus, hoe verwijder je het beste insecten van je motor en/of helm en vizier. Om deze vraag goed te beantwoorden willen we eerst weten wat zijn insecten precies, wanneer en waar loop je de meeste kans om deze op je motorfiets te krijgen en met welke middelen kunnen we de insecten weer verwijderen van onze motor? Een vraag die we overigens uitgebreid onderzocht hebben voor onze insectenproducten. In deze Blog gaan we op al deze vragen dieper in en geven we daar uitgebreid antwoord op. 

Lees meer »

Hoe poets je eenvoudig je motor?

Het leukste van het motorrijden is niet het poetsen van de motor maar blijft voor velen toch het rijden zelf. Hoe vaak hoor je niet, als ik op mijn motor zit, ben ik alleen bezig met motorrijden en vergeet heel even alle zorgen die ik soms heb. Niks beter om je hoofd leeg te maken dan met een rondje op de motor. Maar daar waar gereden wordt, komt er ook veel vuil als vliegjes, modder of zelfs pekel op je mooie motorfiets. Een paar keer per jaar kan het ook heel rustgevend zijn om je motor helemaal perfect op te poetsen, maar veelal wil je een snelle schoonmaakbeurt en moet het niet te veel tijd kosten. We kennen het! Aangezien we al heel wat jaren ervaring hebben op de motorfiets en zodoende ook met het schoonmaken, delen we onze ervaring hier met jullie. Hoe poets je je motor nu het beste en snel?

Lees meer »

Hoe kan je het beste je helm wassen

Wist je dat je een helm net zo kunt wassen als je motor? Als je je helm goed wilt onderhouden is het raadzaam om hem zo nu en dan eens even goed te wassen. Rij je wel eens in de regen? Dan doe je er verstandig aan om je helm in de Motor wax te zetten. Je helm wordt waterafstotend en ook vuil en insecten zijn er veel makkelijker af te krijgen. Bijkomend voordeel is een blinkende helm. Alle producten uit ons assortiment zijn geschikt om je helm mee te wassen en te poetsen.  In deze blog vertellen we hoe je helm het beste kan wassen en welke producten we daarvoor aanbevelen. 

Lees meer »

How to: Vizier van je helm schoonmaken

Elke motorrijder of scooterrijder zal het direct herkennen: vliegen, muggen, wespen, hommels en insecten waar biologen de naam niet van kennen op je vizier. Hinderlijk voor het zicht tijdens het rijden en eenmaal opgedroogd zeer hardnekkig om te verwijderen. Maar hoe kun je je motor vizier schoonmaken?

Lees meer »

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.