✔️Beste prijs ✔️ Gratis bezorging in NL vanaf € 50,00 ✔️ Deskundig advies ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Cadeau voor de echte motorrijders

Gepubliceerd op 24 november 2022 om 16:40

HELP! Je zoekt een cadeau. Hij is geslaagd voor zijn motorrijbewijs! Zij heeft haar examen gehaald! Of misschien gaat het om een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau. Of gaat het om een Sinterklaascadeau of het is bijna kerst en er moet nog iets onder de boom. Kortom genoeg situaties waarbij je aan de slag mag om een leuk cadeau te vinden. Hoe vaak stel je jezelf de vraag wat moet ik toch voor cadeau kopen? Waar houd iemand van? Wat zijn de hobby’s en wat vindt hij leuk? Als diegene waarvoor je een cadeau zoekt op een motor rijdt, dan heb je geluk en ben je bij ons aan het juiste adres! In deze blog en helemaal onderaan deze pagina vind je alle cadeau pakketten in verschillende prijs categorieën welke wij verkopen.

Kerst cadeau voor de motor

Sinterklaas en Kerst

Sinterklaas cadeau voor in de surprise voor de motorrijder

December, niet alleen de maand dat het kouder wordt, we steeds minder zonlicht zien en je minder motorrijders ziet, maar ook voor vele een feestmaand, met sinterklaas en kerst in het vooruitschiet.  Een gezellige tijd die in het teken staat van vrienden, familie én cadeaus. En ook de motorrijder heeft een wensenlijstje met cadeaus, maar kom er maar eens achter wat er precies op dat wensenlijstje staat. Wat ga je nu onder die kerstboom leggen? Welk cadeau past er in jouw sinterklaas surprise? Gelukkig kunnen wij je helpen aan het mooiste sinterklaas of kerstcadeau voor de motorrijder. Een motorrijder is immers trots op zijn motor en laat die maar wat graag aan iedereen zien. Om je motor vol trots aan iedereen te laten zien, moet hij wel schoon zijn. Laat jij daar nu net het mooiste cadeau voor gevonden hebben! Speciaal voor de motorrijder die in de winter doorrijd of voor de motorrijder welke zijn motor laat overwinteren in de winterstalling hebben we een speciaal pakket ontwikkeld: het Winter was pakket. In dit pakket zitten het foamkanon, de extra schuimende motorshampoo, de motor wax met Carnauba, een vizierreiniger, een vizierdoek, de Multi spons en een microvezeldoek!

Speciaal voor de kerst en sinterklaas doen we er nog een mooie brandstofmeter mok bij. Met deze mok kan je aan de hand van de brandstofmeter erop zien hoe vol je beker nog zit. Wij verpakken dit pakket in een mooie sinterklaas of kerstverpakking, zodat het cadeau zo onder boom kan of in de surprise verwerkt kan worden. Kortom een leuk en mooi verpakt cadeau, waar elke motorrijder absoluut blij mee gaat zijn!

Sale!

Kerstpakket motor winter

€ 76,95 € 65,95
Sale!

Kerstpakket motor winter

€ 76,95 € 65,95

Een cadeau kerstpakket speciaal voor de motorrijder welke geeft om zijn motor. Dit kerstpakket bestaat uit het winter was pakket, speciaal om de motor winter klaar te maken en te houden. Beschermd je motorfiets tegen hardnekkige pekel en wintervuil. Dit kerstpakket bevat naast het winter was pakket ook een mooie jute kerstzak, waar dit prachtige pakket in verpakt kan worden onder de kerstboom. Daarnaast zit er nog een speciale brandstofmeter mok bij. Deze brandstofmeter mok reageert op warme dranken. Zo kan je altijd zien hoe vol je mok nog zit. Absoluut een eyecatcher voor op het werk of thuis. 

 

Dit kerstpakket motor bevat:

 

Kortom een mooi cadeau kerstpakket, niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! 

Motorrijbewijs gehaald!

Motorrijbewijs gehaald. De start van je motor carrière begint altijd bij de motorrijschool en het CBR. Voor een motor heb je een apart theorie examen, die anders is als  het auto examen. Veelal haal je deze gedurende je eerste AVB lessen of nog voordat je gaat motor lessen. Op de motorrijschool mag je de Voortuigbeheersing (AVB) en de Verkeersdeelneming (AVD) gaan oefenen. Twee aparte onderdelen waar je apart op afgetoetst wordt. Heb je je theorie examen gehaald, je AVB examen gehaald en je AVD examen gehaald dan is het tijd om je motorrijbewijs op te halen. En bovenal tijd voor een feestje en een mooi cadeau! Ken je iemand die zijn motorrijbewijs gehaald heeft en wil je hem een leuk en betaalbaar cadeau geven, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Met dit cadeau is hij of zij gelijk klaar voor zijn eerste motor. Een prachtig basispakket om de motor mee schoon te maken. Een 10 liter was emmer, extra schuimende motor shampoo, motor wax met Carnauba en een microvezeldoek. Kortom: een super leuk cadeau!

Heb je liever dat iemand zelf zijn pakket kan samen stellen of kiezen, dan hebben we ook leuke cadeaubonnen met een bedrag naar keuze die ook super leuk zijn om te krijgen!

Pakket korting

Basispakket motor schoonmaken

€ 18,84 € 16,95
Pakket korting
Pakket korting

Basispakket motor schoonmaken

€ 18,84 € 16,95

Dit basispakket motor schoonmaken geeft je een goede basis om je motor schoon te maken en te wassen. Dit pakket is een stuk goedkoper als dat je alles los zou bestellen. Een mooie pakket korting dus. 

 

Dit baispakket motor schoonmaken bevat:

- 10 liter emmer

- Motor shampoo extra schuimend

- Motor wax met Carnauba

- Microvezeldoek

Nieuwe motor

Als een kind in de snoepwinkel zo blij, zodra je je nieuwe motor mag ophalen. Elke motorrijder kent dat gevoel, vol trots, met een omweg naar huis rijden om je nieuwe motor te showen. En daar hoort natuurlijk een mooi cadeau bij, een nieuwe motor wil je immers mooi en schoon houden. Met deze motor gaan nog vele kilometers gemaakt worden en welk cadeau is er nu beter als een onderweg pakket compleet! Dit speciale waspakket zorgt er voor dat je ook onderweg je motor, helm en vizier kan schoonmaken. Niks vervelender als een weekendje weg op de motor en door een vies vizier moeten kijken. In dit pakket voor onderweg zitten een vizierreiniger (50ml), Insectenreiniger (50ml) en motor wax met Carnauba (50ml), daarnaast nog een microvezeldoek en een multi spons. Alles is gemakkelijk mee te nemen in je motorjas of in het laatste gaatje van je tas of koffer. Kortom het ideale cadeau voor bij een nieuwe motorfiets!

Pakket korting

Onderweg pakket compleet

€ 16,85 € 14,95
Pakket korting
Pakket korting

Onderweg pakket compleet

€ 16,85 € 14,95

Voor de echte trotse motorliefhebbers hebben we dit onderweg pakket compleet samengesteld. Zo kan je onderweg niet alleen je vizier schoonmaken, de insecten van je motor verwijderen, maar ook je motor poetsen. Dit pakket wordt door onze klanten gekocht die ergens hun motor mogen showen, maar er wel naar toe moeten rijden, of dat de motor op een open aanhanger vervoerd wordt. Maar ook door motorrijders die onderweg, tijdens een tourrit hun motor schoon willen houden of extra willen beschermen. Want door onze motorwax zal vuil en insecten of vliegen minder goed hechten aan je motorfiets, wat het schoonmaken van je motor weer vergemakkelijkt.

Dankzij de handige kleine verpakkingen neem je dit pakket gemakkelijk onderweg mee. Als je ruim in je jas- en broekzakken zitten kan het zelfs daar allemaal in, maar zeker de gaatjes in je motorkoffer of rugtas kan je hier mooi mee vullen. Kortom een pakket voor de echte motorliefhebber!

In dit onderweg pakket compleet zitten:

- Vizierreiniger 50ML voor onderweg

- Insectenreiniger 50ML voor onderweg

- Motor was met carnauba 50ML voor onderweg

- Vizierdoek

- Multi spons voor motoren

 

Jarig

Er is er één jarig, hoera, hoera,. Dat kun je wel zien: dat is de motorrijder (m/v)!  Hartstikke leuk, maar nu nog een passend cadeau vinden. Gelukkig is hij of zij gek op motorrijden en weet je bij ons een mooi cadeau te vinden! Of iemand zojuist 18 is geworden en gelijk het motorrijbewijs wilt halen of 50 is geworden en midden in zijn midlifecrisis is belandt, het perfecte cadeau hiervoor is ons motor was pakket brons. Hierin zitten een 10 liter was emmer, extra schuimende motor shampoo, insectenreiniger, motor wax met Carnauba en een microvezeldoek.

Cadeau voor de jarige motorrijder
Pakket Korting

Motor was pakket brons

€ 26,00 € 23,40
Pakket Korting
Pakket Korting

Motor was pakket brons

€ 26,00 € 23,40

Dit motor was pakket brons is een mooi en goedkoop pakket om je motor schoon te krijgen en weer te laten glimmen in de zon. Door dit pakket aan te schaffen ben je een stuk goedkoper uit als los bestellen. 

Dit pakket bevat:

- 10 liter emmer

- Motor shampoo extra schuimend

- Insectenreiniger

- Motor wax met carnauba

- Microvezeldoek

Cadeau pakketten

Hieronder vind je alle cadeau pakketten welke wij verkopen voor verjaardagen, geslaagd voor je rijbewijs, een nieuwe motor, kerst of sinterklaas. Voor elke feestje hebben we wel een passend cadeau. Mocht je het erg moeilijk vinden om iets uit te kiezen, dan hebben we ook onze cadeaubon, zodat diegene zelf hier iets kan uitkiezen. Vanaf €10 tot ieder gewenste bedrag! 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.