✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Voordelige motorschoonmaakspullen ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Over ons

Welkom op onze website motorschoonmaken.nl. Een website waar we je alles vertellen over het schoonmaken van je motorfiets en welke producten je daar het beste bij kan gebruiken. Maar laten we ons eerst eens even voorstellen. 

Pas gewassen motorfietsen met Shampoo en Wax

Wij zijn Rick & Robin, twee vrienden met een zelfde passie: motor rijden! Hoe lekker is het om even alles te vergeten, rondrijdend op je trouwe tweewieler!? Heerlijk, echt genieten! Maar daar waar gereden wordt, vangen we ook vliegjes, modder, regen of pekel. Allemaal zaken waar je als motorrijder niet altijd gelukkig van wordt, maar hé het hoort erbij.

Motor schoonmaken onze passie? 

Motorrijden is onze grootste passie, maar heel eerlijk, het schoonmaken niet altijd. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar de beste manieren en producten om onze motoren zo snel en goed mogelijk schoon te krijgen en te houden, zodat we weer snel kunnen opstappen. Deze zoektocht heeft nogal wat jaren in beslag genomen van testen en uitproberen, maar het heeft ons ook een hoop opgeleverd en geleerd. In onze blogs proberen we onze kennis met jullie te delen over hoe wij onze motoren snel wassen, maar soms ook heel grondig en uitgebreid poetsen. Naast alle manieren om je motor te wassen en te poetsen, zijn goede producten een pre! Met het juiste gereedschap en shampoo of wax heb je al meer als de helft gewonnen en kan je het jezelf vele malen makkelijker maken. Wij hebben de afgelopen jaren vele producten door onze handen laten gaan, hele goedkope tot hele dure, soms werkte het heel aardig, soms heel slecht, maar veelal niet perfect. We weten van onszelf dat we nogal hoge eisen stellen aan ons materiaal en dat maakt het niet altijd eenvoudig! 

Beste motor was producten

Na meerdere bezoeken aan producenten is het ons gelukt om de beste producten voor jullie motoren te selecteren in onze webshop. We hebben met hen de productensamenstelling geoptimaliseerd voor motoren, motorrijders hebben andere vervuilingen waar een auto shampoo niet optimaal reinigt. Omdat we rechtstreeks bij de producent kunnen kopen, kunnen we het jullie zo goedkoop mogelijk aanbieden. Maak het jezelf makkelijk en probeer ze eens uit, van een snelle wasbeurt tot een uitgebreide poetsbeurt, bij ons vind je alleen de beste en betaalbaarste producten voor jouw motorfiets. 

 

Hoe beoordelen onze klanten ons: 

Stel hier je vraag aan ons.

Motorschoonmaken.nl is een handelsnaam van Ropa Nederland, KvK-nummer 86838253

Samen je motorfiets wassen met Shampoo en Wax