✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Voordelige motorschoonmaakspullen ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Insectenproducten

Hier vind je alle insectenproducten welke we in ons assortiment hebben om insecten te verwijderen van je motorfiets, helm of vizier. Daarnaast is onze Motor wax met Carnauba goed te gebruiken als bescherming tegen insecten. Insecten hebben daardoor minder kans om zich te hechten aan je motorlak, een goed preventie middel dus. 

Ben je opzoek naar ook nog andere producten om je motor mee schoon te maken naast deze insectenreiniging producten, dan vind je hier onze complete webshop met schoonmaak artikelen voor de motorfiets en de scooter. 

Hoe was je de insecten van je motor en je helm?

Zoals je hierboven ziet hebben we genoeg producten in ons assortiment waarmee je insecten kan verwijderen van je motor, scooter of helm. Veelal voldoet onze insectenreiniger om alle insecten te verwijderen van je motor of je scooter. Maar aangezien niet iedereen even dol is op schoonmaken van zijn motor willen de vliegen wel eens wat langer blijven zitten. Daarom verkopen wij ook een motor shampoo met insectenreiniger. Met deze motor shampoo kan je een sopje maken in een emmer, maar werkt nog beter in onze foamer. Met het foamkanon zorg je voor een dikke schuimlaag op je motor of scooter en kunnen de insecten goed los weken. Samen met het schuim druipen de insecten van je motorfiets. Voor de zekerheid alles goed na wrijven met de insectenspons en gegarandeerd dat alle insecten van je motor of scooter af zijn. Al deze producten zijn tevens veilig te gebruiken op je helm en je vizier. Sluit bij het schoonmaken van je vizier altijd af met de vizierreiniger en een vizierdoek voor een streeploos resultaat. 

Je motor voorbehandelen en insectenproducten voor onderweg

Om er voor te zorgen dat insecten zich überhaupt slecht kunnen hechten aan je motorfiets of scooter gebruiken wij onze motor wax met Carnauba. Een perfecte motor wax welke je op je motor kan spuiten. Na het aanbrengen goed uitwrijven met de spons en je hebt een perfecte beschermlaag tegen insecten. Dat maakt de volgende schoonmaakbeurt nog makkelijker! Hieronder vind je nog onze vizierproducten en handige schoonmaakproducten om onderweg mee te nemen.