✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Voordelige motorschoonmaakspullen ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Kerstpakketten

We hebben in ons schoonmaak assortiment verschillende kerstpakketten. Alle kerstpakketten met daarin, een leuk cadeau, een unieke brandstofmeter mok, deze mok kleurt mee met de warme drank die erin zit. Of dat nu Thee, koffie, chocolademelk of soep is, door de brandstofmeter zie je precies hoeveel er nog in de mok zit. De kleur rood kleurt namelijk netjes met de warmte mee. Een echte eyecatcher voor op school, werk of thuis! 

Daarnaast worden alle kerstpakketten geleverd in een mooie kerstzak. Hierdoor zal dit kerstcadeau prachtig liggen onder de kerstboom. 

Cadeaubon en brandstofmeter mok

Kerstpakketten voor de motor en de scooter

De kerst staat weer voor de deur, voor velen de mooiste tijd van het jaar. De tijd van gezellig samen met vrienden en familie. Een knetterend vuur in de openhaard. Kerstboom in de hoek van de kamer en een mistletoe boven de deur om je geliefde tijdens kerst een kus te geven. De mooiste lichtjes en kerstballen in de kerstboom en uiteraard mag ook de piek niet ontbreken bovenop deze kerstboom. Maar ook onder de kerstboom hoort iets bijzonders te liggen, een mooi kerstcadeau! Een kerstcadeau vinden is voor sommige mensen heel simpel, maar veelal een hoofdbreker. Je heb het geluk dat je een kerstcadeau onder de kerstboom mag neer leggen voor een motorrijder. Voor de motorliefhebbers hebben wij speciale kerstpakketten samengesteld. De kerstpakketten bevatten niet alleen de beste schoonmaak producten voor de motor, maar tevens een unieke brandstofmeter mok, waarbij de meter vol loopt, naarmate er meer warme drank in de mok komt. En dit prachtige kerstpakket hoef je thuis niet nog eens in te pakken, omdat het verzonden wordt in een mooie kerstzak.

We hebben vier prachtige kerstpakketten samengesteld speciaal voor de motorrijder. 

Voor de gene die alleen de unieke brandstofmeter mok wil hebben, deze verkopen we ook los. Nu snappen we ook dat door ons uitgebreide assortiment schoonmaak producten voor de motor de keuze soms lastig kan zijn, daarom attenderen we je ook graag op onze persoonlijke cadeaubon. Deze cadeaubon kunnen we personaliseren met twee foto's. Stuur de foto's na het bestellen hier naar toe en wij zorgen dat ze in de cadeaubon verwerkt worden. Deze cadeaubon is te verkrijgen voor verschillende bedragen, staat het gewenste bedrag er niet tussen, laat ons dan hier weten welk bedrag u wenst. Wij kunnen cadeaubonnen maken voor elk gewenst bedrag. 

In veel van onze kerstpakketten zit onze Foamer

In de kerstpakket "motor winter", "was & wax" en "extra schuim" zit de foamer. Dit foamkanon is perfect om de motor goed schoon te maken. Samen met de extra schuimende motorshampoo zorgt deze foamer voor een dikke schuimlaag. Het voordeel van deze schuimlaag is dat het bijna elk plekje van je motor of scooter weet te bereiken. Hierdoor weekt al het vuil goed los en glijd zo met het schuim van de motor af. Dit schuim is volledig veilig te gebruiken op de gehele motor. Tevens hoef je hierbij geen hogedrukreiniger of tuinslang te gebruiken. En aangezien je per wasbeurt maar 20ml extra schuimende motorshampoo gebruikt kan je met 1 fles extra schuimende motorshampoo wel 50x je motor wassen.