✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Gratis bezorging in NL vanaf € 50,00 ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Motorreiniger 

Een motorreiniger om je motor schoon te maken.

Motorreiniger een verzamelnaam voor alle motor schoonmaakproducten in ons assortiment. Ongeacht het seizoen, voor sommige loopt het motorseizoen van het voorjaar tot ergens in de herfst. Voor sommige kan het nooit gek genoeg of hebben ze de motor simpelweg nodig voor in het dagelijks verkeer. Met onze motor schoonmaakproducten krijgen we elke motorfiets weer prachtig schoon. Of je nou het hele door rijdt of alleen met mooi weer op je motor stapt, het schoonmaken van je motor kan het hele jaar door. Ben je opzoek naar tips hoe je de motor het beste kan wassen en klaar kan maken voor de winterstalling, check dan vooral even deze blog. Rij je het hele jaar door op je motor, dan kan je niet om deze schoonmaak tips heen om je motor te wassen in de winter. 

Webshop

In onze webshop verkopen we verschillende motor schoonmaakproducten om je jou motorfiets perfect schoon te maken, ongeacht het seizoen. Of er nou pekel op zit in de winter of onder de insecten zit in het voorjaar. Met onze reinigingsproducten wordt je motor weer fantastisch schoon. Hier onder een kleine selectie uit onze webshop. In het voorjaar krijg je gegarandeerd elk insect van je motor of helm met onze krachtige insectenreiniger. Hierna mooi schoonmaken met de extra schuimende motor shampoo. Dit is een super shampoo om een lekker sopje te maken in een emmer of je motor mee onder te schuimen met onze foamer. Na het drogen gaat je motor weer glimmen als nieuw met de motor wax met Carnauba. Tijd om weer te genieten van en ritje op je motor!

Motorreiniger

Een selectie motorreiniger producten uit onze webshop

Hier een kleine selectie uit ons complete assortiment verschillende motor schoonmaakproducten. Ons volledige assortiment vind je in onze webshop

Webwinkel Keurmerk

Waarom zijn onze motorreiniger producten zo goed?

Een terechte vraag die ons vaak gesteld wordt en we open en eerlijk aan jullie willen beantwoorden. Zoals de meeste motorrijders wel begrijpen, een motor is geen auto. In veel opzichten en dan hebben we niet alleen over het rijgevoel, waar wij motorrijders juist zo verliefd op zijn. Maar juist ook door de manier waarop een motor opgebouwd is. In een auto zit veruit het meeste veilig weggewerkt achter plaatwerk en dus goed beschermd. Bij een motorfiets is dit een stuk minder goed beschermd. De elektrische bekabeling zie je op veel punten van een motor gewoon te voorschijn komen. Veel draaiende delen zijn goed zichtbaar en worden dan ook gemakkelijk vies. Onze foamer bijvoorbeeld, zorgt er voor dat onze verschillende motor shampoos (extra schuimend of met insectenreiniger) op elk plekje van je motor komen, zodat alles ook echt schoon wordt. Maar omdat deze motorreiniger op elk plekje van je motor komt moet deze ook volledig veilig te gebruiken zijn. Het laatste wat je wilt als motorrijder is een agressief schoonmaakmiddel over je motor heen gieten. Je moet er niet aan denken dat dit bekabeling (elektrische of remkabels bijvoorbeeld) ernstig aantast. Of dat het een nadelig effect heeft op je ketting, tandwielen of andere draaien delen van je motor. Kortom we hadden nogal een eisenpakket voor onze leverancier. De producten moeten namelijk goed werken en doen wat ze beloven, maar bovenal veilig te gebruiken zijn op een motor. Een insectenreiniger moet bijvoorbeeld veilig alle insecten verwijderen, een motorshampoo moet alle viezigheid los weken en een motor wax moet je motorfiets weer als nieuw laten glimmen en beschermen. Door veel te overleggen met de leverancier en zelf te testen zijn onze producten tot stand gekomen en kunnen wij voor de volle 100% garanderen dat onze motor schoonmaakproducten volledig veilig te gebruiken zijn op de gehele motorfiets en daarnaast je motor prachtig schoonmaken! 

Hoe werkt onze bekende foamer eigenlijk als motor reiniger?

Eén van onze meest verkochte producten is de foamer. Hiermee bereik je prefect alle delen van je motor om schoon te maken. Het gebruik van ons foamkanon is enorm gemakkelijk en efficiënt. Je vult de foamer met één van onze motor shampoos, bijvoorbeeld de extra schuimende motor shampoo en voegt water toe. Even pompen en je kan met één lading de hele motorfiets onder schuimen. Buiten dat dit enorm gemakkelijk in gebruik is, gebruik je ook nog eens minder motor shampoo in dit foamkanon vergeleken met bijvoorbeeld een sopje maken in een emmer. Na het schuimen even twee minuten laten inwerken, zodat al het vuil goed kan los weken. En met een microvezeldoek veeg je gemakkelijk al het vuil zo van je motor af. Goed naspoelen met een tuinslang of emmer schoon water en al het vuil is van je motorfiets af. 

Bespaar veel geld met de motor schoonmaaksets

Speciaal voor onze klanten hebben we verschillende schoonmaaksets samengesteld met daarin de verschillende motor reinigers. Hierdoor kan de klant nog goedkoper verschillende motor schoonmaakproducten kopen met een hoge korting.