✔️Beste prijs ✔️ Gratis bezorging in NL vanaf € 50,00 ✔️ Deskundig advies ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Losse producten

Persoonlijk cadeaubon

Cadeaubon

Cadeaubon motorschoonmaken.nl

€ 10,00
Cadeaubon

Cadeaubon motorschoonmaken.nl

€ 10,00

Ben je opzoek naar een mooi en persoonlijk cadeau voor iemand die zijn rijbewijs gehaald heeft, een motor gekocht heeft of jarig is, maar geen idee wat je precies moet geven. Dan is onze persoonlijke cadeaubon van motorschoonmaken.nl het perfecte cadeau. We kunnen immers de twee foto's op de voorzijde aanpassen naar eigen foto's. Nadat u de bestelling gedaan heeft kunt u maximaal 2 foto's naar ons mailen en wij passen de twee foto's op de voorzijde aan naar de persoonlijke foto's!

 

Met deze persoonlijke cadeaubon kan die gene zelf uitkiezen welke motor schoonmaakmiddelen hij of zij graag wilt hebben en kan je alle motor schoonmaakmiddelen uit onze webshop bestellen. De cadeaubon is eventueel tevens te gebruiken voor de verzendkosten. 

 

Deze cadeaubon is te verkrijgen in verschillende bedragen. 

- 10,- euro

- 15,- euro

- 20,- euro

- 25,- euro

- 50,- euro

Mocht je op zoek zijn naar een ander bedrag welke hier niet genoemd staat, mail ons dan even hier. Dan kunnen we ook een cadeaubon maken met het bedrag dat je wenst. 

 

Uniek!

Motor poetsen op locatie

€ 99,00
Uniek!
Uniek!

Motor poetsen op locatie

€ 99,00

Uw motor professioneel laten verwennen? Wij maken uw motor schoon op locatie! Onze complete wassing met een nabehandeling zorgt er voor dat uw motor weer glimt als in de showroom. 

Om uw motor optimaal te presenteren bij de verkoop kan een goede behandeling zeker bijdragen aan een hogere waarde! Daarnaast is het in topconditie houden van de motor natuurlijk goed voor de levensduur van uw motor. 

Pakket omvat: 

Compleet wassen motorfiets

insectenreiniging

Velgenreiniging

Lakbehandeling

Plastic cleanen

Ruitje schooonmaken

Indien van toepassing kettingsmeren

Duur: 2 tot 2,5 uur

Reiskosten Binnen een straal tot 20 kilometer rond postcodegebied 2152 berekenen wij geen reiskosten. Daarna brengen wij €7,10 per 10 kilometer in rekening. Reken hier uit wat de afstand is naar uw locatie. Kies vervolgens uw afstand hierboven om de reiskosten bij uw bestelling te voegen.

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij u telefonisch benaderen voor het maken van een afspraak voor het poetsen van uw motor.