✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Gratis bezorging in NL vanaf € 50,00 ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Goedkope schoonmaak pakketten met motor schoonmaakproducten

Webwinkel Keurmerk

Motor schoonmaakpakket voor iedere motorrijder

Het bestellen van een compleet motor schoonmaakpakket biedt vele voordelen. Het eerste voordeel is dat schoonmaak pakketten vele malen goedkoper zijn als alles los bestellen. Daarnaast weet je zeker dat je alle producten besteld die je nodig heb voor hetgeen je wilt. Bij het insectenpakket wil je namelijk wel de insectenspons hebben en bij de uitlaatreiniger schoonmaakset wil je de extra fijne staalwolspons hebben. Kortom de verschillende motor schoonmaaksets zijn niet alleen goedkoper, maar ook compleet en handig om je motor mee schoon te maken. Uiteraard kan je hier nog losse producten er bijbestellen. Meerdere microvezeldoeken komen altijd van pas. Wij raden ook aan om voor elk product een andere kleur microvezeldoek te gebruiken. Zo weet je zeker dat je geen kruisbestuiving krijgt tussen de verschillende motor schoonmaakproducten en krijg je het beste resultaat op jouw motor. 

 

Nu zijn er een hoop motorrijders die ook onderweg hun motor willen schoonmaken. Hiervoor hebben wij het handige onderweg pakket compleet samengesteld. Een pakket met een insectenreiniger, vizierreiniger met speciale vizierdoek, een motor wax en een spons. Allemaal handzame producten om gemakkelijk onderweg mee te nemen. Ze passen gemakkelijk in een jas- of broekzak van je motorpak en anders zeker wel in een klein gaatje van je motorkoffer of rugtas. Een goedkoop schoonmaakpakket dat we zeker kunnen aanraden!

 

De uitlaat is soms ook een ondergeschoven kindje. Met de uitlaatreiniger schoonmaakset maak je elke uitlaat schoon en weer glimmen als nieuw. Werkt ook op andere RVS delen van je motorfiets, zoals het stuur, de achterbrug of het frame. Kortom schoonmaakpakketten om letterlijk je hele motor weer schoon te maken.

Motor schoonmaak pakketten

Laat door ons je motorfiets wassen en poetsen

Uniek!

Motor poetsen op locatie

€ 99,00
Uniek!

Motor poetsen op locatie

€ 99,00

Uw motor professioneel laten poetsen? Wij maken uw motor schoon op locatie! Onze complete wassing met een nabehandeling zorgt er voor dat uw motor weer glimt als in de showroom. 

Om uw motor optimaal te presenteren bij de verkoop kan een goede behandeling zeker bijdragen aan een hogere waarde! Daarnaast is het in topconditie houden van de motor natuurlijk goed voor de levensduur van uw motor. Poets de motor dan ook regelmatig! 

Pakket omvat: 

Compleet motor poetsen

insectenreiniging

Velgenreiniging

Lakbehandeling

Plastic cleanen

Ruitje schooonmaken

Indien van toepassing kettingsmeren

Duur: 2 tot 2,5 uur

Reiskosten Binnen een straal tot 20 kilometer rond postcodegebied 2152 berekenen wij geen reiskosten. Daarna brengen wij €7,10 per 10 kilometer in rekening. Reken hier uit wat de afstand is naar uw locatie. Kies vervolgens uw afstand hierboven om de reiskosten bij uw bestelling te voegen.

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij u telefonisch benaderen voor het maken van een afspraak.