✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Voordelige motorschoonmaakspullen ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Goedkope schoonmaak pakketten met motor schoonmaakproducten

Webwinkel Keurmerk

Motor schoonmaakpakket voor iedere motorrijder

Het bestellen van een compleet motor schoonmaakpakket biedt vele voordelen. Het eerste voordeel is dat schoonmaak pakketten vele malen goedkoper zijn als alles los bestellen. Daarnaast weet je zeker dat je alle producten besteld die je nodig heb voor hetgeen je wilt. Bij het insectenpakket wil je namelijk wel de insectenspons hebben en bij de uitlaatreiniger schoonmaakset wil je de extra fijne staalwolspons hebben. Kortom de verschillende motor schoonmaaksets zijn niet alleen goedkoper, maar ook compleet en handig om je motor mee schoon te maken. Uiteraard kan je hier nog losse producten er bijbestellen. Meerdere microvezeldoeken komen altijd van pas. Wij raden ook aan om voor elk product een andere kleur microvezeldoek te gebruiken. Zo weet je zeker dat je geen kruisbestuiving krijgt tussen de verschillende motor schoonmaakproducten en krijg je het beste resultaat op jouw motor. 

 

Nu zijn er een hoop motorrijders die ook onderweg hun motor willen schoonmaken. Hiervoor hebben wij het handige onderweg pakket compleet samengesteld. Een pakket met een insectenreiniger, vizierreiniger met speciale vizierdoek, een motor wax en een spons. Allemaal handzame producten om gemakkelijk onderweg mee te nemen. Ze passen gemakkelijk in een jas- of broekzak van je motorpak en anders zeker wel in een klein gaatje van je motorkoffer of rugtas. Een goedkoop schoonmaakpakket dat we zeker kunnen aanraden!

 

De uitlaat is soms ook een ondergeschoven kindje. Met de uitlaatreiniger schoonmaakset maak je elke uitlaat schoon en weer glimmen als nieuw. Werkt ook op andere RVS delen van je motorfiets, zoals het stuur, de achterbrug of het frame. Kortom schoonmaakpakketten om letterlijk je hele motor weer schoon te maken.

Motor schoonmaak pakketten

Laat door ons je motorfiets wassen en poetsen