✔️Beste prijs ✔️ Gratis bezorging in NL vanaf € 50,00 ✔️ Deskundig advies ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Schoonmaak pakketten als Sinterklaas cadeau

Wellicht ben je opzoek naar een mooie cadeau voor in een surprise of voor in de zak van Sinterklaas. Laat je hier nou net aan het goede adres zijn. Tot 5 december 2022 verzenden wij al onze pakketten met een mooi gedicht. Kortom maak het jezelf makkelijk, bestel één van deze fantastische motor was pakketten en wij ont zorgen je met het gedicht. 

Schoonmaak pakketten

Uniek!

Motor poetsen op locatie

€ 99,00
Uniek!
Uniek!

Motor poetsen op locatie

€ 99,00

Uw motor professioneel laten verwennen? Wij maken uw motor schoon op locatie! Onze complete wassing met een nabehandeling zorgt er voor dat uw motor weer glimt als in de showroom. 

Om uw motor optimaal te presenteren bij de verkoop kan een goede behandeling zeker bijdragen aan een hogere waarde! Daarnaast is het in topconditie houden van de motor natuurlijk goed voor de levensduur van uw motor. 

Pakket omvat: 

Compleet wassen motorfiets

insectenreiniging

Velgenreiniging

Lakbehandeling

Plastic cleanen

Ruitje schooonmaken

Indien van toepassing kettingsmeren

Duur: 2 tot 2,5 uur

Reiskosten Binnen een straal tot 20 kilometer rond postcodegebied 2152 berekenen wij geen reiskosten. Daarna brengen wij €7,10 per 10 kilometer in rekening. Reken hier uit wat de afstand is naar uw locatie. Kies vervolgens uw afstand hierboven om de reiskosten bij uw bestelling te voegen.

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij u telefonisch benaderen voor het maken van een afspraak voor het poetsen van uw motor.