✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Voordelige motorschoonmaakspullen ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Sponzen en doeken


Webwinkel Keurmerk

Welke sponzen en doeken

Zoals je ziet bestaan er vele soorten sponzen en doeken voor het schoonmaken van je motor. We kunnen ons voorstellen dat je door al die deze sponzen de doeken niet meer kan zien. We helpen je er doorheen welke spons of microvezeldoek je het beste waarvoor kan gebruiken. De meest multifunctionele is de microvezeldoek, een echte alleskunner die je eigenlijk overal wel kan gebruiken. Het voordeel van de microvezeldoek is dat deze in verschillende kleuren te verkrijgen is. Zo kan je elke kleur doek voor een ander product gebruiken. En smeer je de lak niet ineens in met een doek waar je daarvoor de uitlaatreiniger heb gebruikt. De spons kan je eigenlijk ook voor een hoop schoonmaakklusjes aan je motor gebruiken. Toch voor het uitwrijven van de motor wax blinkt hij wel echt uit. Een glimmend en streeploos resultaat! De washandschoen is een steeds populairder schoonmaakproduct geworden, doordat het twee verschillende kanten heeft. Een kant met soort dikke haren, ideaal om de motor mee schoon te maken en in te soppen. Gegarandeerd dat je alle vuiligheid verwijderd. De andere kant, de wat meer gladde kant is ideaal om te poetsen. Een washandschoen met twee verschillende kanten en daardoor bij meerdere producten te gebruiken. Verder hebben we ook nog een wasborstel met verlengbare steel een populair producten voor mensen, welke snel last hebben van hun rug of ook grotere voertuigen willen wassen.

 

Verder verkopen we ook wat speciale sponzen, zoals de insectenspons. Zoals de naam doet vermoeden verwijderd deze moeiteloos alle insecten van je motor. Deze insectenspons is volledig veilig te gebruiken en laat geen krassen achter. De vizierdoek is net even wat zachter als een microvezeldoek en daardoor ideaal om je vizier en ruitje schoon te maken. Als laatste hebben we nog een de extra fijne staalwol sponsjes. Deze zijn speciaal geschikt om metalen delen en uitlaten schoon te maken en te poetsen. Kortom een hoop sponzen en doeken, maar allemaal met hun eigen kracht.  

Goedkoper in verschillende schoonmaakpakketten

Alle sponzen en doeken zitten ook in verschillende schoonmaakpakketten. Zo weet je zeker dat je de juiste spons of doek heb bij de juiste producten en bespaar je ook nog eens een hoop geld. De schoonmaaksets zijn immers een stuk goedkoper dan alle producten los kopen.