✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Voordelige motorschoonmaakspullen ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Uitlaatreinigers

Webwinkel Keurmerk

Welke motor uitlaatreinigers

Op deze pagina vind je verschillende reinigers en poetsproducten voor de uitlaat van jouw motor. Na verloop van tijd krijgen alle uitlaten een blauw/bruine aanslag (zie de foto hiernaast). Als je een uitlaat heb met een laag nikkel gehalte (zoals alle uitlaten van BMW motoren bijvoorbeeld) dan kan je deze aanslag makkelijk verwijderen met Autosol Anti Blau. Bij uitlaten met een hoog nikkel gehalte werkt het ook, maar wel iets minder goed. Let op! Deze Anti Blau niet gebruiken op chroom. Met de Autosol Metal Polish krijg je elke uitlaat weer mooi schoon en ontdaan van de verschillende soorten aanslag. Zelfs roest verwijder je gemakkelijk van de uitlaat met deze motorreiniger. Een echte alleskunner die elke motor uitlaat weer schoon krijgt. Deze Metal Polish werkt ook perfect op andere metalen delen van de motor, zoals het stuur, de achterbrug of het frame. Alle delen krijg je hiermee perfect schoon en verwijder je moeiteloos het roest. Hierna weer mooi oppoetsen met de Autosol RVS Polish en de uitlaat van je motor ziet er weer als nieuw uit! 

Blauwe aanslag uitlaat

Ook deze RVS Polish is perfect te gebruiken op de andere metalen delen van je motorfiets. Al deze uitlaatreinigers werken het beste met onze extra fijne staalwol sponsjes. Gegarandeerd alle uitlaten weer mooi schoon! Wil je zeker zijn van een goedkope combideal, ga dan voor de schoonmaakset. Dan heb je alle schoonmaakproducten netjes in 1 pakket en een stuk goedkoper als alles los bestellen.