✔️Beste motor poetsmiddelen ✔️Veilig te gebruiken ✔️ Voordelige motorschoonmaakspullen ✔️ Deskundig advies ✔️ Binnen 2 werkdagen bezorgd

Voor onderweg

Webwinkel Keurmerk

Motor schoonmaakproducten voor onderweg

Wij motorrijders zijn graag onderweg op onze motor. Daarnaast zorgen we ook graag goed voor onze motoren, juist ook tijdens onze tourritjes. Een aantal producten welke ook enorm handig zijn voor onderweg hebben we ook klein verpakt. Zodoende kan je altijd insecten verwijderen van je motor of helm, kan je vizier of ruitje reinigen voor het beste zicht en kan je zelfs je motor poetsen als je op een beurs staat of een nieuw beschermlaagje wilt voor onderweg. Het zijn allemaal handzame verpakkingen welke je gemakkelijk onderweg kan meenemen. Ze passen makkelijk in je motorjas- of broekzak, maar zeker in de laatste gaatjes van je motorkoffer of rugtas. 

 

Het gebruik is simpel. Om insecten te verwijderen, spuit je de motor in met de insectenreiniger en laat je dit even inwerken. Daarna verwijder je gemakkelijk alle insecten van je motor of helm met een microvezeldoek of spons. Vergeet niet af te spoelen met een beetje water (bijvoorbeeld uit een flesje of de geleende emmer bij je overnachting). 

Motor schoonmaken voor onderweg

Als je je vizier of ruitje wil reinigen of in ieder geval weer zonder strepen of vlekken door je vizier wil kijken spray je deze in met vizierreiniger. Goed uitwrijven met de vizierdoek en gegarandeerd weer een schoon vizier voor de rest van de rit. Wil je weer een nieuw beschermlaagje op je motor of tussendoor even de vlekjes of vingerafdrukken wegpoetsen op een beurs, gebruik dan de motor wax voor onderweg. Licht in sprayen en direct uitwrijven met een microvezeldoek of spons. Je motor is nu weer goed beschermd en staat weer te glimmen op de beurs!

Producten voor onderweg ook in grotere verpakking

Deze producten die je gemakkelijk onderweg meeneemt hebben we ook in grotere verpakking, handig als je uitgebreid je motor wil schoonmaken.